Gezichtsbehandeling

 

HydroPeptide is uniek!

Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze producten dagelijkse gerichte en resultaat gedreven oplossingen voor alle huidtypes.

Wat zijn peptiden? Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwit fragmenten die fungeren als cellulaire boodschappers die de huid signalen geeft om op een gezonde manier te reageren. Als een slot en sleutel, peptiden zijn de sleutel om een specifiek bericht aan een specifieke activiteit in de huid te binden en ontgrendelen. Veel huidverzorgingsproducten bevatten een paar peptiden maar HydroPeptide is er helemaal op gebaseerd, in de juiste klinisch bewezen dosering.

Bij mij draait het om uw wensen, wat zijn uw schoonheidsdoelen? Daarom maak ik samen met u een uniek plan. Iedere huid is anders! U kunt via deze site een kennismakingsbehandeling inboeken.

Tijdens deze behandeling krijgt u het advies welke behandeling het beste bij u past.

Deze kennismakingsbehandeling bestaat uit: professionele huidscan met de OBSERV, intake, reinigen, masker en massage.

Tarief HydroPeptide kennismakingsbehandeling: €79,95

Maak een afspraak om een heerlijke Hydropeptide gezichtsbehandeling in mijn salon in Rotterdam-Overschie te krijgen.

Boekingen voor gezichtsbehandelingen mag ook telefonisch of via het contact formulier. Telefonisch kan  Ik u eerder inboeken dan wanneer u het via mijn online agenda doet.