Gezichtsbehandeling

 

Wij werken met het merk HydroPeptide omdat het zo uniek is én omdat ik van direct resultaat hou.

Korte uitleg HydroPeptide:

Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze producten dagelijkse gerichte en resultaat gedreven oplossingen voor alle huidtypes.

Wat zijn peptiden? Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwit fragmenten die fungeren als cellulaire boodschappers die de huid signalen geeft om op een gezonde manier te reageren. Gunstige activiteiten worden aangezet, zoals collageen aanmaak en verfijnen van de poriën en ongewenste reacties zoals roodheden en pigmentatie worden uitgeschakeld.

Veel huidverzorgingsproducten bevatten een paar peptiden maar HydroPeptide is er helemaal op gebaseerd, in de juiste klinisch bewezen dosering.

Bij mij draait het om uw wensen, wat zijn uw schoonheidsdoelen? Daarom maak ik samen met u een uniek plan. Iedere huid is anders! U kunt via deze site een kennismakingsbehandeling inboeken.

Tijdens deze behandeling krijgt u het advies welke behandeling het beste bij u past.

Deze kennismakingsbehandeling bestaat uit: professionele huidscan met de OBSERV, intake, reinigen, masker en massage, en producten om thuis mee verder te gaan.

Tarief HydroPeptide kennismakingsbehandeling: €99,00

Boekingen voor gezichtsbehandelingen mag ook telefonisch of via het contact formulier. Telefonisch kan  ik u eerder inplannen dan wanneer u het via mijn online agenda doet.


MEN'S FAVOURITE (ZILVER)

Gezichtsbehandeling combinatie van MICRODERMABRASIE en BINDWEEFSEL MASSAGE: 60 minuten €79,95

 

Gezichtsbehandeling (goud) combinatie van COLLAGEEN DRADEN EN COLLAGEEN MASKER

90 minuten €199,00

(incl. verwijderen van onsierlijke haartjes en wenkbrauwen verven)