CUPPING ANTI CELLULITE MASSAGE

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat als de hoeveelheid vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt. Hierdoor vermindert de doorbloeding en hopen afvalstoffen zich op. Dit zorgt voor de putjes in het onderhuids bindweefsel. Door middel van cuppingmassage is cellulite te verminderen. Met name de methode waarbij de cups over de huid bewogen worden wordt hiervoor gebruikt. Door de cuppingmassage wordt de huid opgetild en wordt het onderhuidse bindweefsel beter doorbloed, waardoor de putjes in de huid zullen verminderen.

Cuppingmassage wordt veel op de benen toegepast. Cuppingmassage op de benen kan verschillende doelen hebben. Zo is het eerder benoemde cellulite vaak aanwezig op de benen en kan dat verminderd worden door cuppingmassage. Maar ook kan cupping ondersteunen bij het herstellen van spierblessures. Ook bij al lang bestaande terugkerende spierpijn in bijvoorbeeld de kuit, kan cupping een goed effect hebben.

30 minuten: €40,00

BINDWEEFSEL MASSAGE

Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

Deze unieke pro aging massage voor uw gezicht, hals en decolleté bestaat uit: reinigen, diepte reiniging, peeling, uitreinigen, verwijderen van onsierlijke haartjes, wenkbrauwen verven, bindweefsel massage, rimpel reductie, collageen stimulerende serum, masker, serum, dagcrème en SPF.

Tijdens de peeling worden uw voeten gemasseerd.

1 uur en 15 minuten: €89,00

U bent van harte welkom in mijn praktijk in Rotterdam-Overschie voor deze gecombineerde pro aging en/of huidverbetering behandeling.