Microneedling = DERMATUDE, METATHERAPIE

De anti-aging behandeling

Meta Therapy (micro needling) is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

Meta Therapy

Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid.  Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

De geavanceerde digitale FX-100 met het precisie handstuk en gepatenteerde modules garanderen optimale resultaten zonder het risico op de ontwikkeling van littekenweefsel.

Deze behandeling is inclusief hals en decolleté.


Uiteraard worden ook onsierlijke haartjes en onzuiverheden verwijderd tijdens deze behandeling.

60 min.: €99,00

Voor vragen of een afspraak maken voor microneedling neemt u dan contact met mij op. Ik zie u graag in mijn praktijk in Rotterdam-Overschie.