SUPERBOOST

STAP A: Mesostrip D JetStream. Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de vitamine cocktail die uw huid nodig heeft. SuperBoost® staat voor 'non-invasief' en 'non-agressief' behandelen. Dat betekent dat er geen mes of naald aan te pas komt en geen schade aanbrengt aan de huid.

STAP B: Elektrostimulatie. Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback pen) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

Dus:

Een behandeling die bestaat uit 2 stappen. Stap 1 bestaat uit reinigen en insluizen. Bij de 2de stap worden de spieren getraind.

Superboost. Biofeedback technologie voor een strakke & frisse huid.

Het Superboost toestel maakt het mogelijk om door de huid te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties de huid ingesluisd, met als resultaat: Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen. Een oplossing voor;

* huidveroudering

* fijne rimpels

* oog-en wenkbrauwlifting

* onregelmatige huid

* grove poriën

* acné

* huidspanning 

Zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert.

Superboost voor een strakke en gezonde huid. Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling.

Afhankelijk van jouw huidtype en probleem, kies ik de voor jou geschikte vorm van Superboost.

Je ziet meteen resultaat en het voelt gewoon super!

 

 

Prijs: €184,95 90min